Anunturi pentru angajare

 1. Home
 2. Domenii
 3. Anunturi pentru angajare

Buna ziua!

Ne bucuram ca ati ales sa plasati anunturi de angajare pe site-ul nostru. Suntem un proiect care isi doreste sa optimizeze legaturile dintre angajatori si angajati, de aceea vom participa activ la efortul dumneavoastra de a va intregi echipa cu profesionistii doriti.

Cum sa procedati?

 1. Cititi instructiunile de mai jos, va vor ajuta sa plasati un anunt cat mai eficient, cu un impact puternic in randul potentialilor angajati.
 2. Plasati anuntul folosind formularul alaturat. Unde intampinati dificultati este suficient sa ne lasati un comentariu simplu: aici nu stiu ce sa scriu, va vom ajuta noi.
 3. Vom studia anuntul dumneavoastra si vom reveni, dupa caz, cu publicarea acestuia sau cu recomandari de optimizare.
 4. Anuntul va fi publicat pe site-ul nostru si va fi facut public pe mai multe canale de comunicare.

Recomandari scriere anunturi angajare

 1. Inainte de toate, evitati orice forma de discriminare: varsta, sex, religie, minoritati, orientari politice, etc. Anuntul va fi exclus de la bun inceput pentru ca nu respecta legile in vigoare.
 2. Scrieti un anunt pozitiv, cine se angajeaza la dumneavoastra stie ca vine sa munceasca, aratati-i insa de ce este bine sa munceasca la dumneavoastra.
 3. Cateva cuvinte despre organizatia dumneavoastra, despre mediul de lucru, despre valori, pot fi un punct interesant intr-un anunt.
 4. Faceti o oferta salariala, chiar daca intr-un spectru mai larg, oamenii vor sa stie clar de la inceput ce vor primi.
 5. Specificati orice beneficiu suplimentar, acesta poate fi un punct forte in anuntul dumneavoastra, de exemplu: bonuri de masa, concediu extra 7 zile anual, abonamente subventionate la medic, la sala, programe de loializare si bonusare, programe de beneficii furnizori, etc.
 6. Fiti realisti – pe un pachet de beneficii de incepator veti primi un incepator, un specialist avansat va dori probabil mai mult.
 7. Descrieti cat mai clar atributiile, este important sa aveti o platforma de discutii cat mai transparenta de la bun inceput. Un angajat caruia i-ati ascuns anumite atributii si responsabilitati se va demotiva foarte rapid.
 8. Fiti flexibili in alegerea competentelor si educatiei necesare, va veti intalni des cu situatia in care oamenii buni trebuie alesi, formati si slefuiti.
 9. Ganditi pe termen lung, tratati procesul de selectie ca un proces de vanzare, folositi aceasta ocazie pentru a construi un renume bun organizatiei dumneavoastra.
 10. Fiti prezenti, raspundeti la cererile de angajare, tratati toti candidatii egal.

Succes!

Formular plasare anunturi pentru angajare
  Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform Politicii de prelucrare a datelor (gasiti detalii aici).

  Menu